Pelayanan Buka 24 Jam, Hari Libur Tetap Buka
Beranda » All Produk Dunia Pusaka » Kitab Primbon Atassadhur Adammakna

Kitab Primbon Atassadhur Adammakna

Ditambahkan pada: 3 Juni 2016 / Kategori: ,
Kode : 7133
Berat : 0.5 kg
Stok : Ready Stock
Dilihat : 1357 kali
Review : Belum ada review
Rp 37.500
Cara Order How to Order!
Pesan melalui SMS? Klik SMS

Bagikan informasi tentang Kitab Primbon Atassadhur Adammakna kepada teman atau kerabat Anda.

Deskripsi Kitab Primbon Atassadhur Adammakna

KITAB PRIMBON ATASSADHUR ADAMMAKNA
Pratelan isining buku punika
Gambaripun Kngjeng pangeran harya tjakraningrat
Purwaka
Wirid maklumat jati: wedharing ilmu kabatosan
Mengku wolung wiridan : Wirayat jati,Laksita jati,Panunggal jati,Karana jati,Purba jati,Saloka jati,Sasmita jati,Wasana jati
Aji pameleng : pangulah lampah yoga,ugi kasebut samadi
Aji panunggal : pambrastaning sad indriya ingkang ugi kasebut pancadriya,murih manggih ketentrem
Wirid maladihening : pipiridan wasiyat kangjeng panembahan senopati ngalaga mataram
Katrangan : cara caranipun anglampahi miwah donga-donga ingkang perlu
Primbon kidung : mengku 12 kidung sarta rajah mantra
Kidung suksmawedha
Kidung darmawedha
Kidung mantrawedha
Kidung japawedha
Kidung jiwawedha
Kidung reksawedha
Kidung yogawedha
Kidung warawedha
Kidung setyawedha
Kidung ajiwedha
Kidung Saktiwedha
Kidung bagyawedha
Rajah mantra
Kidung punika kawarti anggitanipun Kangjeng Sunan Kalijaga Waliollah,pangritanipun duk rikala tapabrata wonten satepining lepen.Ing pawingkingipun tembung kalijaga wau lajeng kagem dados asmanipun.Ing kinanipun kidungan punika dipun pepetri tuwin pinundhi-pundhi sanget,dening ngakathah,margi kacarios pancen ageng sanget,sawabipun.Dene rajahmantra pethikan saking kitab samsu makrup/kitab mujarabat.
Donga-donga puji Sunan Kalijaga
Anggayuh daya
Aji padmawara
Penget palintangan
Catur yoga
Kode : 7133

Dunia Pusaka search:

  • isi kitab primbon atassadhur adammakna
  • atassadhur adammakna
  • aji padmawara
  • kitab atasadur
  • aji batmawara
  • padmawara aji panunggal
  • keterangan isi kitab atasadyur adamakna
  • isi kitap atassadhur
  • atasadur adammakna
  • panunggal jati

Produk Terkait Kitab Primbon Atassadhur Adammakna

Mungkin Anda tertarik dengan produk terbaru kami.

Temukan Kami
Sidebar Kiri
Kontak
Sidebar Kanan